Industry

Lounge Cathay Pacific la CDG

alt

Cathay Pacific a inaugurat un nou lounge pe aeroportul Paris Charles de Gaulle pentru pasagerii Business Class, Silver, membrii Marco Polo Club și Sapphire.

Lounge-ul de 600 mp se află la etajul 2 al clădirii care unește Terminalul 2A de 2C și împrumută multe elemente de design de la salonul Cathay The Wing din Hong Kong. Zona de dining oferă un bufet suedez, cu preparate cu specific occidental și asiatic, alături de un bar cu tăiței proaspăt pregătiți. Zona IT dispune de 6 stații de lucru individuale, cu computere, accesul la internet putându-se face și prin conexiunea Wi-Fi oferită gratuit. Facilitățile lounge-ului se adresează pasagerilor Business Class, Silver, membrilor Marco Polo Club, Sapphire și nivelurilor superioare din alianța oneworld.

Pe lângă fotoliile obișnuite și 4 cabine de duș, noul lounge Cathay Pacific oferă și 5 fotolii Solus, proiectate special de companie, care asigură o ambianță intimă. Aceste fotolii sunt amplasate lângă suprafața vitrată generoasă, care permite iluminarea naturală a interiorului și oferă deschidere către una dintre pistele aeroportului. Din 2 septembrie 2012 Cathay Pacific va adăuga al doilea zbor zilnic între Paris CDG și Hong Kong.

Leave a Reply