Industry

LOT Polish Airlines: Varsovia – Beirut incepand de astazi

Zborul inaugural va decola in aceasta seara la 22:30 ora Varsoviei. Embraer 195 (112-118 locuri) va fi unul dintre avioanele folosite pe noua ruta, ruta ce va fi operata de 4 ori / saptamana in iunie, septembrie si octombrie si de 5 ori / saptamana in iulie si august.

Noua ruta vizeaza atat traficul leisure (turism), cat si pasagerii business. Orarul de zbor a fost astfel gandit incat sa asigure conexiuni avantajoase in Varsovia spre aeroporturi din Europa de Vest, nordul Europei si Balcani. Durata estimata a zborului Varsovia – Beirut: 3 ore si 25 de minute, iar returul dureaza 3 ore si 40 de minute.

LO145 Varsovia – Beirut 22:30 – 02:55+1
LO146 Beirut – Varsovia 03:50 – 06:30

“Aceasta noua destinatie este extrem de importanta pentru noi, a declarat RafaƂ Milczarski, CEO, LOT Polish Airlines. In fiecare an am observat o crestere a schimburilor comerciale intre Polonia, Uniunea Europeana si Liban. De asemenea, vedem un potential turistic urias pentru vanzarea de excursii pentru grupuri. Acest lucru este confirmat de statisticile legate de vanzarea biletelor, aproape 25% din total fiind reprezentat de rezervari de grup. In ultimii ani, numarul polonezilor care au calatorit in Liban a crescut simtitor, depasind 4700 numai in 2017. Dupa deschiderea noii rute, credem ca Beirut – cunoscut si ca Parisul Orientului Mijlociu – va deveni o destinatie si mai atractiva.” Foto: Adam Kopec via LOT.

Leave a Reply