Industry

LOT: o noua clasa si un nou tarif din iunie

By 31-05-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Incepand din iunie, LOT Polish Airlines isi extinde oferta pentru pasagerii sai prin introducerea Economy Plus, o noua clasa de calatorie, si a unui nou tarif: LOT Economy Simple.

Noua clasa Economy Plus va fi oferita din iunie pe toate zborurile LOT scurt si mediu-curier. Cei care opteaza pentru aceasta clasa “vor primi un produs Business la pretul unuia Economy”. Un bilet Economy Plus vine cu: numar hotline dedicat ce poate fi apelat de pasager, check-in efectuat la ghiseul Business Class, prioritate la imbarcarea si la livrarea bagajelor, dar si un autobuz dedicat pentru situatiile in care avionul nu este tras la “burduf” pe aeroportul Chopin din Varsovia. La bord, biletul Economy Plus se traduce printr-o selectie de preparate si bauturi ca si la Business Class, presa zilnica si un loc in partea din fata a avionului, dupa Business Class. In plus, pasagerii Economy Plus vor acumula mai multe mile in programele de fidelizare. In Europa, pasagerii clasei Elite Premium (Premium Economy) de pe zborurile lung-curier vor calatori Economy Plus.

Totodata, LOT Polish Airlines anunta un nou tarif. Denumit LOT Economy Simple, acesta se adreseaza pasagerilor pentru care pretul cel mai mic conteaza cel mai mult. Persoanelor care zboara des in city break-uri de weekend si calatoresc, de obicei, doar cu bagaj de cabina. Pretul biletelor Economy Simple va fi cu pana la 30% mai mic decat al celor din Economy Class. Daca aveti si bagaj de cala, veti plati in plus 15 EUR. Bagajul de cala ramane, in continuare, gratuit pentru cei din Economy Class. Biletele Economy Simple aduc si check-in online, respectiv o bautura si un snack dulce cand ajung la bordul avionului. Acest tip de bilete include si acumulare de mile frequent flyer.

Alte noutati LOT in luna iunie

Pasagerii din Economy Class se vor bucura, pe toate zborurile, de meniuri si preparate de sezon, acestea urmand sa fie introduse pana la sfarsitul lunii iunie. Tot in aceasta vara, stewardesele LOT vor imbraca uniforme vintage, marcand astfel 85 de ani de la infiintarea companiei (in 1929). Primul operator european de 787 Dreamliner, LOT Polish Airlines are o flota formata din 37 de avioane: 3x 737, 6x Embraer 190, 22x Embraer 170 si 6x Dreamliner, cel mai nou ajungand la Varsovia pe 1 mai. Membru Star Alliance din 2003, LOT deserveste aproape 60 de destinatii din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Toate zborurile lung-curier – spre New York, Chicago, Beijing si Toronto – sunt operate cu 787 Dreamliner.

Impresii de calatorie: 787 Dreamliner LOT
LOT a terminat 2013 pe profit
3 zboruri zilnice
LOT la Bucuresti
REVIEW: aeroportul Chopin, Varsovia

http://www.youtube.com/watch?v=Uh9SoXsXIp4

http://www.youtube.com/watch?v=EuXzh_5J1Qg

http://www.youtube.com/watch?v=5a0HX0o_rR4

Leave a Reply