Industry

Lecții de zbor TAROM pentru copii

Foto: Tarom

În lunile iunie și iulie TAROM va efectua 5 zboruri speciale destinate copiilor pentru a-i familiariza pe aceștia cu zborul și cu comenzile unei aeronave. 

Primul zbor va avea loc pe 1 iunie, chiar de “Ziua copiilor”. Cele 5 zboruri speciale vor dura câte 45 de minute, vor decola din București și vor ateriza tot în București. Cei mici vor avea ocazia să urce la bordul unei aeronave TAROM unde vor face cunoștință cu personalul navigant, piloți și însoțitori de bord. De asemenea, ei vor putea vizita cockpit-ul, unde piloții le vor arăta comenzile și explica tainele pilotajului. La plecare, copiii vor primi câteva surprize pentru a-și aminti de experiența avută alături de TAROM. 

La această acțiune TAROM pot participa copii cu vârste între 2 ani împliniți și 12 ani neîmpliniți în ziua cursei, însoțiți fiecare de un adult, respectiv copii cu vârste între 12-18 ani. De 1 iunie, tariful promoțional este de 10 lei/copil. Cei cu vârste între 12 ani împliniți și 18 ani vor plăti bilet de adult, adică 200 lei. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de la agenția TAROM din Piața Victoriei până în ziua premergătoare zborului sau în ziua cursei de la biroul ticketing TAROM din aeroportul Henri Coandă (terminalul Plecări Internaţionale, parter). Avionul va decola la 12 PM și pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte. 

Următoarele zboruri TAROM dedicate copiilor vor avea loc pe 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie și 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu vârste între 2 ani împliniţi şi 12 ani neîmpliniţi în ziua cursei este de 100 lei, celelalte condiţii rămânând neschimbate.

Leave a Reply