Concurs

“Lasa avioanele sa-ti zambeasca”, o campanie a aeroportului Sibiu

By 12-03-2015 April 17th, 2015 No Comments

Aeroportul Internaţional SIBIU lansează în perioada martie-iunie 2015 o nouă campanie care va încuraja comunitatea să se implice activ în fotografierea aeronavelor ce decolează sau aterizează la Sibiu.

Campania se va desfăşura la nivel regional intre 12 martie si 1 iunie 2015. La această Campanie poate participa orice persoană fizică, cetăţean român, cu vârstă de minim 18 ani împliniţi până la dată de start a Campaniei, cu domiciliul în judeţele din aria deservită de Aeroportului Internaţional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea). Orice persoană care îndeplineşte condiţiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom şi Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii ale Municipiului Sibiu (Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu etc). Sunt de preferat fotografiile cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu.

Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa concurs@sibiuairport.ro (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook (www.facebook.com/sbzairport) sau Twitter (www.twitter.com/sbzairport) ori printr-un mesaj privat pe cele două reţele sociale. Pozele realizate nu trebuie să conţină watermark. Desemnarea câştigătorilor se va realiza pe 5 mai, după ora 12.00, prin jurizarea fotografiilor de către echipa de Marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu.

Daca toate conditiile de mai sus sunt indeplinite, iata ce puteti castiga:

Macheta Wizz Air Airbus A320 (1/100) acordata fotografiei câştigătoare cu un avion Wizz Air;
Macheta Tarom Airbus A318 (1/100) acordata fotografiei câştigătoare cu un avion TAROM;
Macheta Lufthansa Boeing 747-8I (1/200) acordata fotografiei câştigătoare cu un avion Lufthansa sau Austrian Airlines;
Pachet cu produse Blue Air acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Blue Air.

Câştigătorii vor fi înştiinţaţi de către un reprezentant al Organizatorului despre rezultat în maxim o zi lucrătoare de la data jurizării pe paginile de Facebook, Twitter al Organizatorului şi prin mail. Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul sau un reprezentant denumit de acesta şi comunicat Organizatorului în prealabil se va deplasa la sediul RA Aeroportul Internaţional SIBIU. Predarea premiului se va face la sediul Aeroportul Internaţional Sibiu (Birou Marketing), câştigătorul sau reprezentantul denumit de câştigator se obligă să semneze declaraţia în prezenţa unui reprezentat al AIS. Predarea de va face de luni până joi între orele 7.30-16.00 şi vineri între orele 7.30-13.30. Premiul va fi acordat câştigătorului în termen de 30 zile de la data terminării Campaniei. Întregul regulament este disponibil aici. Succes!

De pe Aeroportul Internaţional SIBIU se poate zbura în întreaga lume cu Lufthansa şi Austrian care oferă conexiuni prin Munchen şi Viena, spre Londra şi Dortmund cu Wizz Air, spre Munchen cu TAROM şi spre Stuttgart cu Blue Air. Din 4 iunie 2015, zbor direct cu Air Bucharest către Antalya.

961678_1074719339210940_1149768337_n

Leave a Reply