Features

KLM si Traveo.ro sustin performanta

alt

In urma articolelor aparute in presa despre elevii romani castigatori ai competitiei NASA, care nu puteau participa la gala de premiere din lipsa de fonduri, KLM Romania si Traveo.ro s-au sesizat, facilitand calatoria acestora.

Astfel, grupul de elevi de la liceul Tudor Vianu din Bucuresti care a castigat doua premii in cadrul Conferintei Internaţionale pentru Dezvoltare Aerospaţiala 2014 organizata de NASA va pleca la Los Angeles astazi, 13 mai, cu zborul AF 066 si va reveni in tara joi, 22 mai. Proiectul elevilor romani s-a numit Arcturus Space Settlement si s-a remarcat din peste 800 de proiecte inscrise in competitie. Elevii sunt cu totii pasionati de stiintele exacte si au fost premiati la olimpiadele nationale de fizica si astronomie si la diferite concursuri internationale.


KLM si Traveo.ro sustin performantele elevilor romani si pun pret pe inovatia tehnologica pe care acest gen de proiecte o aduce. Decizia de a sponsoriza plecarea acestora vine ca urmare a faptului ca ambele brand-uri pun accent pe performanta, pe inovatie, pe idei proaspete si abordari inedite. Este o onoare si o bucurie pentru KLM si Traveo.ro ca au avut oportunitatea de a se implica in acest proiect si ca elevii romani pot participa, asa cum merita pe deplin, la premiere. Vorbim aici despre rezultate la cel mai inalt nivel, putini elevi din lume putandu-se lauda ca au castigat un mare premiu la NASA. Pentru acest lucru, KLM si Traveo.ro ii felicita pe elevi si pe profesorii care i-au indrumat!

alt

Leave a Reply