Special Offers

Promotie Air France KLM, reduceri de 40%

alt

Pana pe 15 aprilie, Air France si KLM reduc cu pana la 40% pretul biletelor de avion spre 52 de destinatii intercontinentale. Preturile sunt valabile pentru calatorii pana la mijlocul lunii decembrie.

Air France KLM lanseaza astazi campania “Early Bird’’, reducand pretul biletelor de avion in medie cu pana la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 52 destinatii din America de Sud, Asia, Caraibe si Africa. Campania este valabila pentru biletele achizitionate in perioada 26 martie – 15 aprilie 2014, iar calatoria trebuie sa aiba loc pana la jumatatea lunii decembrie 2014.

Vedetele acestei promotii pentru Air France sunt destinatiile exotice din Caraibe – Republica Dominicana, Guadelupa, Martinica si Cuba – cu preturi incepand de la 790 euro dus – intors cu toate taxele incluse. Clientii KLM vor beneficia pana pe 15 aprilie de oferte speciale pentru destinatii din Africa de la 607 euro, Asia de la 580 euro si America de Sud de la 685 euro. Toate preturile sunt valabile pentru zborurile dus-intors si includ taxele de aeroport.

“Prin campania Early Bird ne dorim sa adresam tuturor pasionatilor de calatorii invitatia de a profita de aceasta oferta de 3 saptamani pentru a alege destinatiile Air France KLM in urmatoarele lor vacante. Perioada de calatorie a acestor bilete este pana la jumatatea lunii decembrie 2014, astfel ca poate cuprinde atat vacanta de primavara, cat si cea de vara si de iarna”, a declarat Nicoleta Visan, Marketing Manager Air France KLM Romania. Pentru rezervari: www.airfrance.ro si www.klm.ro.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply