Industry

KLM oferă meniuri “a la carte”

alt

KLM oferă pasagerilor de la Economy posibilitatea de a comanda meniuri “a la carte” pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam.

Astfel, din 14 septembrie 2011 patru meniuri “a la carte” diferite vor fi disponibile contra cost la bordul aeronavelor KLM, ca alternativă la meniul standard: meniu japonez ușor (Healthy Japanese), unul cu preparate mediteraneene (Bella Italia), un meniu tradițional indonezian pe bază de orez, respectiv un meniu în totalitate vegetarian. Prețurile celor 4 meniuri “a la carte” variază între 12 și 15 euro, în funcție de alegerea făcută. Acesta este un serviciu nou, complementar celor de catering standard oferite de compania olandeză. 

Meniurile “a la carte” vor fi oferite la clasa Economy pe zborurile intercontinentale cu plecare din Amsterdam către aproape toate destinațiile, mai puțin Toronto, San Francisco, Tel Aviv și Cairo. Pasagerii ce efectuează online booking pot comanda unul dintre aceste meniuri cu 90 de zile până la 48 de ore înainte zborului. Și călătorii care au cumpărat deja bilete pot plasa comanda pentru un meniu “a la carte”  cu ajutorul funcției “Manage my booking”.

Leave a Reply