Industry

KLM, meniuri de origine olandeză

alt

Pe perioada festivalului tematic “Din Olanda”, KLM serveşte la bordul avioanelor sale mâncare pregătită cu ingrediente de provenienţă olandeză.

În octombrie și noiembrie, toate zborurile KLM cu plecare din Amsterdam vor avea tematică olandeză. Astfel, mesele servite la bordul zborurilor intercontinentale la World Business Class (WBC) cu plecare din Amsterdam pe toată perioada festivalului “Din Olanda” vor fi pregătite cu ingrediente din fermele olandeze. KLM va servi cartofi Willem van Oranje originari din Flevopolder, brânză Reypenaer din Woerden şi o selecţie de vinuri produsă în zona de coastă a provinciei Zeeland. Deserturile au fost concepute de către Huize van Wely, iar peştele provine din crescătoriile Ijsselmeer şi Markermeer la nord de Amsterdam.

La Business Class pe zborurile europene meniul va fi similar clasei WBC, pasagerii beneficiind de o selecţie ceva mai restrânsă a preparatelor, cu tema “O notă olandeză”. Totodată, ei vor putea să savureze delicioasele deserturi Huize van Wely. La Economy pe zborurile europene meniul specific olandez include celebrii biscuiţi “stroopwafel” sau biscuiţi cu brânză Beemster. Și Mesele clasei Intercontinental Economy sunt tematice, incluzând, de exemplu, un preparat din peşte cu sos de brânză olandeză.

În materie de divertisment, pe parcursul zborurilor pasagerii vor avea la dispoziţie filme olandeze, muzică şi programe TV. Festivalul “Din Olanda” are loc pentru al treilea an consecutiv, cu accent pe produsele alimentare şi de fermă specifice olandeze.

Leave a Reply