Industry

KLM introduce SkyPriority

alt


KLM a lansat SkyPriority, servicii prioritare în aeroport destinate pasagerilor SkyTeam First și Business, respectiv membrilor Elite Plus.

Grație serviciilor SkyPriority, de la ghișeul de check-in și până la îmbarcare pasagerii se pot înregistra, preda bagajele și îmbarca mai repede și mai ușor. Tot ce trebuie să facă este să urmărească semnul SkyPriority regăsit pe taloanele de îmbarcare. Totodată, SkyPriority ajută personalul din aeroport în indentificarea și asistarea pasagerilor. Din 26 martie SkyPriority este disponibil deja pe aeroportul Paris Charles de Gaulle.

Dintre alte aeroporturi care vor introduce SkyPriority amintim Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Shanghai şi Taipei. SkyPriority va fi lansat în următoarele luni în peste 235 de aeroporturi unde KLM și Air France operează zboruri. Începând cu 2013 SkyPriority va fi disponibil în peste 1000 de destinații ale alianței. SkyTeam este prima alianţă care oferă astfel de servicii uniforme în întreaga lume, în care toate companiile membre sunt implicate.


Leave a Reply