Industry

Juneyao Airlines, Connecting Partner Star Alliance

Programul Connecting Partner a fost gandit sa ofere operatorilor acces la reteaua Star Alliance fara a deveni membru cu drepturi depline.

Pentru pasageri, asta inseamna mai multe posibilitati de a calatori pe langa cele 1300 de aeroporturi deservite deja de cei 28 membri Star Alliance. Gratie acestui program, pasagerii care calatoresc pe o ruta ce include transfer intre un membru Star si un Connecting Partner vor profita de beneficiile standard ale aliantei. In plus, pasagerii Star Alliance Gold se vor bucura de avantaje suplimentare in acord cu oferta operatorului Connecting Partner.

Din trimestrul 2 al acestui an, Juneyao Airlines va oferi urmatoarele avantaje pasagerilor Star Alliance Gold care calatoresc pe rute cu zboruri de conexiune: acces in lounge, culoar Fast Track la controlul de securitate, bagaj suplimentar, proriotate la check-in, boarding si stand-by, respectiv prioritate la livrarea bagajelor. Cu 56 de avioane in flota, Juneyao Airlines ofera peste 1700 de zboruri / saptamana catre 69 de destinatii din 8 tari si regiuni.

In prezent, 17 companii membre Star Alliance ofera aproximativ 1600 de zboruri / saptamana catre cele doua aeroporturi din Shanghai – Pudong International and Hongqiao International – aeroporturi pe care zboara si Juneyao Airlines. Cei 17 operatori sunt: Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana, Austrian, Ethiopian Airlines, EVA Air, Lufthansa, SAS, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, SWISS, THAI, Turkish Airlines si United. La nivel global, acesti 17 membri┬áStar Alliance ofera 830 de zboruri interne / saptamana si 760 de curse internationale / saptamana, deservind 62 de destinatii (26 interne si 36 externe) din 19 tari. Foto main.

Leave a Reply