Business Jets

Jet Aviation Basel se va ocupa de interioarele a doua 777-300ER BBJ

Divizia Boeing Business Jets (BBJ) a selectat Jet Aviation Basel (Elvetia) pentru completarea interioarelor a doua 777-300ER BBJ comandate de un client din Asia.

Proiectul va incepe “imediat”, finalizarea celor doua interioare fiind programata pentru trimestrul III 2018. Aeronews va spunea anul trecut ca Boeing a primit o comanda pentru un 777-300ER BBJ. Aflam acum ca exista doua asemenea aeronave comandate de acelasi client. Concurenta pentru castigarea acestui proiect a fost acerba, Jet Aviation Basel reusind, in final, sa se impuna.

Matthew Woollaston, Director Market Development & Completions Sales la Jet Aviation Basel, a declarat: “Am investit masiv in procese si tehnologii pentru platforme populare precum 777 pentru a duce interioarele VIP la nivelul urmator de calitate si precizie. Asta este o ocazie excelenta pentru a demonstra de ce suntem in stare”. Neil Boyle, vice president and general manager Jet Aviation Basel Completions Center, a adaugat: “Este un model important pentru Boeing Business Jet si suntem onorati ca am fost alesi sa finalizam interioarele acestor doua 777”.

VIDEO / La bordul unui 747-8 Intercontinental BBJ.

BI43686

Leave a Reply