Industry

iPad-uri pentru piloții și echipajele KLM

By 24-06-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Începând de luni, 24 iunie, KLM Royal Dutch Airlines a demarat distribuirea de iPad-uri către aproximativ 5000 de piloți, dar și către membri seniori din rândul însoțitorilor de zbor.

Introducerea iPad-urilor survine ca urmare a unui proiect-pilot lansat spre sfârșitul anului 2011, proiect care a arătat că iPad-urile îmbunătățesc serviciile oferite pasagerilor KLM. Acel proiect a implicat circa 100 de piloți și însoțitori de zbor care au utilizat iPad-ul la bordul avioanelor KLM. Ca și în cazul altor companii aeriene, iPad-urile vor sprijini activitățile derulate de către însoțitorii de zbor, ușurând, totodată, și munca piloților. Procesul de distribuire a iPad-urilor va fi terminat în câteva luni și până în toamna acestui an toți piloții KLM, respectiv membrii seniori din rândul însoțitorilor de zbor vor beneficia de gadget-ul Apple.
 
Peter Hartman, președintele și CEO-ul KLM, a declarat: “Pasagerii noștri apreciează serviciul personal oferit de KLM la bord, lucru confirmat și de premiul primit săptămâna trecută cu ocazia World Airline Awards. iPad-urile ne ajută să le oferim pasagerilor servicii și mai personale și pot fi folosite, de exemplu, pentru a-i informa mai rapid despre schimbări operaționale de ultim moment. Chiar și în condiții economice dificile este esențial să continuăm investițiile în angajații și în clienții noștri. Inovația este extrem de importantă pentru KLM si prin proiectul de față facem întocmai acest lucru: investim în pasageri și în angajați”.

alt

Leave a Reply