Industry

Insotitorii de zbor Wizz Air, premiati

alt

Insotitorii de zbor Wizz Air au fost recompensati cu Silver Award în cadrul evenimentului Inflight Sales Person of the Year (ISPY 2014) ce a avut loc la Brighton, in Marea Britanie.

Catinca Stavraca din Bucureşti, Patrycja Walach din Katowice si Noemi Rozinay din Budapesta au fost premiate în categoria Effective Use of Product Knowledge. Acesta este cel mai bun rezultat înregistrat de o companie aeriană înscrisă pentru prima dată în această competiţie. De asemenea, Wizz Air a fost inclusă şi pe lista finalistelor ISPY în categoria “Airline of the Year”, devenind una dintre cele mai bune 5 companii, din cele 38 cele mai importante linii aeriene internaţionale. Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: „Echipajul de cabină prietenos Wizz Air este preocupat de îmbunătăţirea nivelului de înţelegere a industriei şi de a oferi o experienţă excelentă pasagerilor. Acest premiu subliniază angajamentul ehipajelor noastre de a oferi clienţilor noştri servicii de înaltă calitate.”

Premiile ISPY sunt organizate anual în Marea Britanie. Primul eveniment a avut loc în 1999, când 28 de reprezentanţi ai 14 linii aeriene au călătorit la Londra, unde timp de două zile au fost în competiţie pentru titlul de Inflight Sales Person of the Year. În acest an, 100 dintre cei mai buni însoţitori de zbor din cadrul a 38 de linii aeriene, 10 companii afiliate şi 40 de sponsori s-au reunit timp de cinci zile pentru training-uri, evaluări,  workshop-uri şi expoziţii.

Leave a Reply