Industry

INSIDER / Air Canada rouge va zbura la Bucuresti

By 01-04-2017 March 31st, 2018 No Comments

Informatia vine din partea unui prieten Aeronews pe care l-am cunoscut in noiembrie 2016 la Bucuresti, atunci cand CEO-ul Air Canada, Calin Rovinescu, a fost prezent in Capitala pentru a primi titlul Doctor Honoris Causa.

Ieri publicam pe pagina noastra de Facebook un articol legat de ridicarea vizelor pentru romanii care doresc sa mearga in Canada. Practic, cei care detin vize pentru SUA pot calatori fara viza in Canada incepand cu 1 mai, urmand ca din 1 decembrie sa nu mai fie nevoie de viza pentru Canada pentru toti cetatenii romani. In acest context, am aflat de la o sursa avizata ca Air Canada rouge va incepeĀ zborurile spre Romania in a doua parte a acestui an (o data exacta pentru deschiderea rutei nu a fost stabilita inca). Intial, ruta Toronto – Bucuresti va fi operata de 3 ori / saptamana cu Boeing 767, urmand ca zborurile sa creasca la 4 din sezonul de vara 2018.

Informatia este cu atat mai plauzibila cu cat la Bucuresti, in toamna anului trecut, Calin Rovinescu ne-a raspuns zambind atunci cand l-am intrebat cand va vedea Air Canada la Bucuresti: “Stiu ca nu aveti zboruri directe catre SUA si Canada, desi cerere exista. Daca vom zbura la Bucuresti, vom veni cu siguranta cu rouge, nu cu mainline (Air Canada). Cat de curand? Poate venim chiar in 2017, cine stie?! šŸ˜‰ Daca nu, fiti cu ochii pe noi in 2018!”

In prezent, Air Canada rouge are 21 de Boeing-uri 767-300 in flota, respectiv 5 Airbus-uri A321 si 20 de Airbus-uri A319. Revenim cu detalii suplimentare de indata ce le aflam!Ā Foto.

VIDEO / Calin Rovinescu, Doctor Honoris Causa la Bucuresti.
INTERVIU
/ Micul dejun alaturi deĀ Calin Rovinescu, Varsovia 2015.
POVESTEA lui Calin Rovinescu si cum a ajuns CEO-ul Air Canada.

Leave a Reply