Industry

INFOGRAFIC / Ruta non-stop Perth-Londra a depasit asteptarile Qantas

Peste 150.000 de pasageri au calatorit cu Qantas intre Perth-Londra si retur in primele 12 luni de la lansarea rutei, momentan singura conexiune non-stop intre Australia si Europa.

Anuntata in decembrie 2016, ruta a fost deschisa in weekend-ul 24-25 martie 2018, devenind cel mai lung zbor din reteaua operatorului australian, respectiv zborul cu cel mai ridicat indice de satisfactie in randul pasagerilor Qantas. Fiecare zbor acopera 14.000 km, in total fiind parcursi 10,2 milioane km in primele 12 luni de operare, timp in care au fost servite peste 450.000 de meniuri la bordul Boeing-urilor 787-9 Dreamliner.

In Economy, vinul alb este cel mai apreciat, in timp ce in Premium Economy si Business Class vinul rosu este cel mai dorit. Cel mai urmarit film pe acesta ruta: Mission Impossible: Fallout. Pe segmentul Londra-Perth, 60% dintre pasageri sunt australieni, in timp ce britanicii reprezinta cea mai mare parte din cei 31% pasageri de alte nationalitati. Dupa deschiderea rutei, Qantas a raportat o crestere de 30% a numarului total de calatori intre Australia si Londra via Perth, respectiv o crestere de 7% a pasagerilor din Marea Britanie care zboara spre Perth.

Leave a Reply