Industry

Încă un Airbus A320 Wizz Air la București

By 09-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Wizz Air va creşte numărul A320-urilor alocate bazei din Bucureşti la 7. Astfel, investiţia totală pentru piaţa din România ajunge la aproximativ 1 miliard de dolari (prețuri de listă Airbus).

Noua aeronavă va începe operaţiunile pe 4 iulie şi va fi prima aeronavă alocată bazelor din România prevăzută cu Sharklets, elementele verticale din vârful aripilor menite a reduce consumul de carburant. A șaptea aeronavă Wizz Air din Bucureşti va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare pe rutele deja existente, oferind pasagerilor români şi turiştilor acces la conexiuni aeriene accesibile. Cu 12 aeronave alocate celor 4 baze româneşti Wizz Air estimează peste 3,3 milioane de pasageri transportați în acest an, din care peste 1,8 milioane vor fi transportaţi de pe aeroportul din Bucureşti.

György Abran, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat: “Sunt încântat să anunţ această investiţie semnficativă în flotă şi în creşterea locurilor de muncă la baza noastră din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave Airbus A320 în Bucureşti ne sporim angajamentul pentru piaţa din România, vom crea mai multe locuri de muncă şi vom  transporta în plus 300.000 se pasageri în primul an. Este un an an plin de veşti bune pentru cei care doresc să rezerve la tarife accesibile de încredere: Wizz Air a introdus noi rute din Bucureşti către Alghero, Geneva, Girona, Oslo, Tel Aviv şi Dubai şi acum creştem numărul de zboruri pe rutele deja existente. Wizz Air a reacţionat întotdeauna prompt la oportunităţile de creştere pe pieţele cheie şi ne vom asigura că România continuă să se bucure de legături aeriene excelente cu restul Europei. Ne sfătuim pasagerii din România să-şi rezerve vacanţa de vară la tarife accesibile pe wizzair.com.”

Leave a Reply