Features

In jurul lumii cu Thomson Airways 757

By 23-04-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

In colaborare cu tour-operatorii de nisa Smithsonian Journyes si National Geographic Expeditions, Thomson Airwyas propune doua calatorii in jurul lumii in octombrie 2014.

Prima calatorie va dura 23 de zile (30 septembrie – 22 octombrie) si este organizata impreuna cu Smithsonian Journyes (click aici pentru traseu), pretul / persoana plecand de la 70.950 de dolari. A doua calatorie in jurul lumii dureaza 24 de zile (6-29 octombrie), fiind organizata alaturi de National Geographic Expeditions (click aici pentru itinerar).

La asemenea preturi nu putem vorbi despre Boeing-uri 757 obisnuite, ci de unele VIP. Daca in mod normal un asemenea avion ofera 233 de locuri, 757-ul VIP Thomson Airways propune doar 77 de locuri in configuratie 2-2. Fotoliile cu tapiterie din piele dispun de spatare ce se inclina la 45 de grade si un material special moale (ecomfort) care mareste confortul.

De la bord nu lipsesc 24 de monitoare cu ecran plat pe care pot fi vizionate filme si documentare, respectiv iPad-uri incarcate cu informatii legate de calatorie si destinatiile vizitate. Echipajul va fi format din 3 piloti, un maestru-bucatar, sef de catering, 8 insotitori de zbor, 2 ingineri si un operator de bagaje. Daca sunteti interesati, grabiti-va pentru ca locurile sunt limitate!

Click aici pentru private jet-ul Four Seasons, care va decola in jurul lumii din februarie 2015.

alt

alt

Leave a Reply