Industry

Ideea ta poate decora un avion KLM

Foto: KLM

KLM își provoacă fanii din rețeaua Facebook să-și transpună fotografia de profil și un mesaj inspirațional pe un Boeing 777-200 din flota companiei. 

Campania “Tile & Inspire”, desfășurată la nivel global, are următoarele reguli: fanii KLM trebuie să-și transpună fotografia de profil pe un model virtual de ceramică tradițională olandeză Delft Blue alături de un mesaj inspirațional. Cele mai interesante mesaje vor fi apoi transpuse pe o aeronavă Boeing 777-200 din flota KLM. Pentru țara noastră, campania este disponibilă pe contul KLM România de pe Facebook. Dacă nu aveți cont de Facebook, accesați www.tileyourself.com pentru ca imaginea voastră personalizată să apară pe aeronava KLM. 

Mesajele pot fi trimise spre jurizare în mai multe limbi: engleză, chineză, olandeză, germană, norvegiană, portugheză, rusă, suedeză, franceză și spaniolă. Mesajele selectate vor ajunge în toate destinațiile unde Boeing-ul respectiv va zbura. Plăcile ceramice Delft Blue fac parte – de sute de ani – din tradiția olandeză, fiind decorate cu scene tipice olandeze precum mori de vânt sau ambarcațiuni de pescuit. În mod tradițional, aceste scene olandeze erau pictate și acompaniate de cuvinte de înțelepciune sau proverbe.

Leave a Reply