Features

Hashtag la moda pe Instagram: #crewlife

alt

In ultima vreme, hashtag-ul devine #crewlife tot mai popular pe Instagram. Altfel spus, imagini publicate de insotitori de zbor in avion sau la destinatiile vizitate, in uniforma sau tinuta personala.

Am cautat hashtag-ul #crewlife pe Instagram si am descoperit peste 328.600 de fotografii. Cifra valabila astazi, 7 mai. Numarul va creste, cu siguranta. Unele imagini arata insotitorii de bord singuri – selfie-urile nu lipsesc! – sau alaturi de colegi, in timp ce altele ii prezinta in afara programului, la destinatiile vizitate. Ne-am uitat putin printre fotografii si am remarcat ca aproape toate companiile aeriene sunt reprezentate, intr-un mod sau altul. De fapt, unii insotitori de bord chiar tag-uiesc compania pentru care lucreaza in fotografiile lor.

Nu stim cat de mult sunt companiile respective la curent cu activitatea din social media a angajatilor, dar cu siguranta autorii imaginilor publicate pe Instagram cunosc regulile companiei referitoare la cum ai voie sa apari in uniforma, in ce context, si cum este interzis. Au fost unele cazuri in care insotitori de bord au fost concediati sau transferati pe alte pozitii, la sol, dupa ce au aparut in ipostaze mai putin favorabile pentru companie pe Facebook, Instagram sau Twitter.

P.S. Exista si un cont dedicat insotitoarelor de bord din Rusia. Daca vreti sa vedeti cu ce frumuseti se mandresc, accesati @stewardess_rfgirls pe Instagram.

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply