Industry

Google Flight Search a aterizat în Europa

alt

La 18 luni după ce a debutat în Statele Unite ale Americii Google Flight Search este disponibil și în Marea Britanie, Franța, Italia, Spania și Olanda.

Începând cu 18 martie călătorii din Marea Britanie, Franța, Italia, Spania și Olanda pot căuta zboruri pe Google Flight Search la fel de ușor ca și persoanele din Statele Unite. În sistemul Google au fost deja incluse zborurile care pleacă din țările amintite către alte aeroporturi din întreaga lume. Prețurile sunt afișate în moneda locală, căutarea putând fi făcută și în funcție de țară, nu doar de oraș – Londra spre Grecia, de exemplu.

De asemenea, căutarea celor mai convenabile zboruri poate fi făcută în 8 limbi – engleză, franceză, italiană, spaniolă, bască, catalană, galeză și olandeză. Nu în ultimul rând, toate instrumentele existente în sistemul din SUA – grafice cu cele mai mici tarife, hărți și zborurile relevante – sunt incluse și în Google Flight Search pentru Europa. Ca minus remarcăm absența din sistem a unor companii precum easyJet, Ryanair, Lufthansa sau Wizz Air. 

Leave a Reply