Industry

flydubai va zbura la Chișinău

By 12-08-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, a confirmat lansarea zborurilor flydubai către Chișinău pe 20 noiembrie. Ruta va fi operată de două ori săptămânal cu Boeing-uri 737-800NG.

Anunțul a fost făcut în urma întâlnirii dintre Iurie Leancă și Jeyhun Efendi, Directorul Comercial flydubai pentru Emiratele Arabe Unite (EAU), Orientul Mijlociu, Europa și Comunitatea Statelor Independente (CIS). “Zborurile directe Chişinău – Dubai vor îmbunătăţi semnificativ atractivitatea investiţională a Republicii Moldova şi turismul. Este un aspect pozitiv pentru politica noastră externă. De asemenea, flydubai va oferi o alternativă calitativă de zboruri pentru cetăţenii moldoveni care îşi aleg destinaţii îndepărtate”, a afirmat Leancă în cadrul întrevederii.

Totodată, premierul Republicii Moldova a acceptat să se numere printre pasagerii primei curse Chișinău-Dubai. Lansarea oficială a rutei Dubai-Chișinău și retur va fi anunțată de către Premierul Republicii Moldova și Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai, în septembrie. Vă reamintim că flydubai a lansat zborurile spre București pe 1 octombrie 2012, ruta fiind operată în prezent de 3 ori săptămânal. Recent, flydubai a primit al 31-lea Boeing 737-800NG din cele 50 comandate în 2008. În august compania va primi și primul 737-800NG configurat în două clase de călătorie, Economy și Business. Click aici pentru mai multe detalii despre clasa Business flydubai, care va debuta în această toamnă.

alt

Leave a Reply