Industry

flydubai: noul lounge Business din Dubai

By 08-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 6 iulie, flydubai a inaugurat noul Business Lounge situat in Terminalul 2, aeroportul Dubai International (DXB). Organizat pe doua niveluri, lounge-ul poate fi accesat 24/7.

Designul modern (comparativ cu vechiul lounge) este primul lucru care iese in evidenta la noul Business Lounge din T2. Deschis non-stop, 24/7, lounge-ul le permite pasagerilor flydubai sa ia micul dejun, pranzul sau cina avand la dispozitie o selectie bogata de preparate si bauturi. Nu lipsesc ziarele, revistele si accesul Wi-Fi la Internet de mare viteza pentru ca pasagerii sa fie la curent cu ultimele stiri. Pe 18 iulie, flydubai va lansa si serviciul Executive Shuttle pentru transferul pasagerilor Business Class intre avion si Terminalul 2, aeroportul Dubai International (DXB).

Ca urmare a solicitarilor primite din partea pasagerilor, flydubai a introdus Business Class in octombrie 2013. “In prezent, aceasta clasa este disponibila spre 52 de destinatii din reteaua flydubai din totalul celor 68“, a afirmat Ghaith Al Ghaith, CEO-ul companiei. Pasagerii Business Class flydubai se bucura de imbarcare prioritara si o echipa Business dedicata 24/7, membrii echipei ajutandu-i cu rezervari sau alte cerinte. La bord, clasa Business flydubai se remarca prin cele 12 fotolii imbracate in tapiterie italiana din piele. Continutul sistemului de divertisment la bord – peste 1000 de ore de filme, muzica, jocuri, etc – este afisat pe ecrane touch HD de 12,1 inci (30,7 cm).

Va reamintim ca flydubai a fost clientul de lansare pentru Boeing Sky Interior. Impresiile noastre de zbor OTP-DXB si retur. Interviuri cu CEO-ul flydubai facute de Aeronews: aici, respectiv aici.

Orarul de vara flydubai la Bucuresti.
Promotie copii valabila pana pe 31 august.
Al 37-lea Boeing 737-800 flydubai.
flydubai va zbura la Moscova.
Trei destinatii noi in India.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply