Features

Flash mob Air France la Paris CDG

alt

Pentru a marca deschiderea noului satelit de îmbarcare S4 al Terminalului T2E de pe Paris CDG, angajații Air France au organizat un flash mob original.

Dansul sincron a reunit prin voluntariat peste 90 de angajați Air France ce coordonează diverse activități operaționale din aeroport. Cu o capacitate de 7,8 milioane pasageri anual, satelitul S4 crește competitivitatea aeroportului Paris Charles de Gaulle în ceea ce priveşte cursele lung curier şi calitatea serviciilor oferite. Aeroports de Paris a proiectat noul satelit oferind o atenţie deosebită atmosferei din interior, zonelor de shopping, căilor de acces şi materialelor folosite.

Noul satelit oferă o suprafaţă de 6.000 mp cu magazine, baruri şi restaurante şi 25.000 mp dedicaţi zonelor de lounge. Clădirea, certificată ca fiind extrem de prietenoasă cu mediul, încorporează elemente de design originale: pereţi de apă proiectaţi de Taro Suzuki,  zone verzi și copaci în interior. În curând în satelitul S4 se va deschide și un muzeu, care va prezenta lucrări originale ale muzeelor cunoscute din Paris.

http://www.youtube.com/watch?v=phyEYjkqvHs

Leave a Reply