Industry

Fiona Van Kampen a castigat Toppix 2015

Pe 13 noiembrie, la scurt timp dupa ce am decolat din St. Maarten spre Amsterdam, a fost anuntat castigatorul concursului de fotografie Toppix 2015.

Despre Toppix, ajuns la a treia editie in acest an, v-am spus la inceputul lunii octombrie. Tema concursului: “Cea mai spectaculoasa aterizare” pe aeroportul Princess Juliana, St. Maarten (SXM). Premiul cel mare: 2500 de dolari. Vineri, 13 noiembrie, am aflat si castigatorul: Fiona Van Kampen. Fotografia cu care Fiona a castigat: un 787 Dreamliner TUI (care a inceput sa zboare la SXM pe 1 noiembrie) secondat de un apus superb. Am cunoscut-o pe Fiona in cele 6 zile petrecute la St. Maarten si am iesit alaturi de ea si de prietenii nostri de pe insula, localnici, la fotografiat¬†de avioane. Despre aceasta experienta insa, intr-un articol separat. De mentionat ca¬†Fiona – care a trait in St. Maarten – a venit din Tanzania special pentru Toppix.

Asemeni celorlalti participanti – 23 la numar, cifra aflata de la unul dintre organizatori – Fiona a ales 3 fotografii pe care le-a trimis spre jurizare. Juriul a fost format din trei persoane: castigatoarea anilor precedenti (prima si a doua editie), respectiv un fotograf si un oficial din domeniul aviatiei. Concursul de fotografie Toppix 2015 a inceput pe 6 noiembrie si s-a incheiat pe 12 noiembrie, la miezul noptii. Inainte de inceperea competitiei foto, organizatorii se asteptau la 35 de participanti din Statele Unite, Canada, Europa, Africa si, desigur, St. Maarten. Congrats, Fiona!

Leave a Reply