Features

FEATURE: Premiile Freddie și importanța lor

alt

Pe 25 aprilie 2013 va avea loc a 25-a ediție a Premiilor Freddie, premii care recunosc cele mai bune programe frequent flyer ale liniilor aeriene așa cum sunt votate de pasageri.

Încă din anul 1988, când s-au organizat pentru prima dată, The Freddie Awards au fost recunoscute pretutindeni în lume de către călătorii frecvenți pe calea aerului și de oficialii companiilor aeriene. Altfel spus, Premiile Freddie reprezintă Oscar-urile programelor frequent flyer, distincții care sunt decise în fiecare an de către persoanele care le cunosc cel mai bine: pasagerii.

alt

The Freddie Awards au fost inițiate de Sir Freddie Laker (1922-2006). Cunoscut pentru ideile sale de pionierat în marketing, Laker a revoluționat industria de profil în anul 1970 prin faptul că a fost primul care a oferit zboruri low-cost fără rezervare. Pentru bogata sa contribuție în economia britanică și în aviația comercială Regina Elisabeta a II-a i-a acordat lui Laker titlul de “Sir” în 1978.

alt

Scopul Premiilor Freddie este de a se constitui într-o portavoce pentru cei peste 300 de milioane de călători frecvenți din întreaga lume. La prima ediția The Freddie Awards din 1988 au votat mii de persoane. Astăzi, peste un milion de voturi sunt înregistrate în fiecare an. Pentru ediția din 2013 votarea se face în engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză și japoneză. Votanții își vor putea alege programul lor favorit frequent flyer din 3 regiuni geografice: America, Europa/Africa și Orientul Mijlociu/Asia/Oceania.

Pentru Premiile Freddie 2013 votați aici.

alt

Leave a Reply