Industry

Experiența British Airways, la cote înalte

alt


Serviciile de înaltă calitate, tehnologiile moderne, cabinele confortabile, cateringul
și lounge-urile ultra moderne definesc experiența British Airways.

Regăsită în sloganul To Fly. To Serve.”, atenția pentru serviciile oferite pasagerilor este vizibilă în toate aspectele legate de British Airways. Pentru a îmbunătăți experiența de călătorie, BA investește în cabine mai bune, într-un catering deosebit, aeroporturi și tehnologii moderne, respectiv în saloane de așteptare confortabile. Din noiembrie 2011 British Airways va moderniza 18 dintre aeronavele Boeing 777-200, care vor primi cabine noi, identice cu cele regăsite la 777-300ER. Totodată, BA upgradează cabinele a 14 Boeing-uri 767 pentru a oferi interioare mai confortabile și noi sisteme de divertisment la bord. Rezultatul unei investiții de 100 de milioane de lire sterline, noua cabină First este prezentă pe 60% din flota lung-curier, fiind oferită permanent pe ruta Londra-New York.          

Pe lângă serviciul de masă principal, pasagerii World Traveller primesc un „pachet de bunătăţi” plin cu gustări. În cabina World Traveller Plus clienţii se vor bucura de un meniu care le oferă două opţiuni servite în clasa Club World. Aici a fost introdus un meniu inspirat de Heston Blumenthal, folosind cea de-a cincea aromă, umami. La capitolul vinuri”, BA introduce Laurent-Perrier Grand Siecle la First Class şi Tattinger Brut la cabina Club World, clienţii din cabina Club Europe bucurându-se de o selecţie mai mare de vinuri.  

British Airways pune accent și pe tehnologiile moderne, atât la sol cât și în aer. Insotitorii de bord dispun de iPad-uri care le permit să ofere servicii personalizate. La sol, peste 1 milion de pasageri au descărcat deja aplicațiile British Airways pentru un check-in mai rapid și mai convenabil. În plus, utilizatorii de iPhone își pot rezerva biletele de pe propriul terminal. British Airways derulează în prezent și un program global de îmbunătățire a saloanelor de așteptare. Un bun exemplu în acest sens este New York JFK, o imagine fidelă a Terminalului 5 din Londra Heathrow cu o sală Concorde, saloane First și Club și Elemis Travel Spa. În acest program sunt incluse și Geneva, Amsterdam, Nairobi, Roma şi Milano Malpensa. Pe listă se află şi New York Newark, secondat de Miami, care va avea primul lounge cu trei mărci – British Airways, American Airlines şi Iberia.


Leave a Reply