Features

EUROAVIA Alumni Gathering – 17 martie, Bucuresti

Pe 17 martie, EUROAVIA București organizează ediția a 2-a ALUMNI GATHERING, reuniune ce are ca scop atingerea unui numitor comun în vederea dezvoltării membrilor, respectiv a Asociației.

“În ce măsură mă va ajuta EUROAVIA în viitoarea mea carieră?” O întrebare pe care, probabil, mulți dintre pasionatii de aviatie și-o pun. Cele mai bune răspunsuri vin din partea celor ce au trecut deja prin experiența de student a Facultății de Inginerie Aerospațială și de membru EUROAVIA, iar acum profesează în domeniul aeronautic. Înscrierile se fac pe baza acestui formular: https://goo.gl/forms/lgGTc5ypeFpLwab42

Aflat la a doua editie, Alumni Gathering reunește, pe 17 martie, generații de membri EUROAVIA bazându-se pe networking și transfer de cunoștințe și experiențe. Aspirațiile studenților pot fi îmbinate cu experiența celor invitați în cadrul evenimentului sub titlul de Alumni prin colaborări care pot aduce un aport semnificativ la dezvoltarea tinerilor în aviație. Aeronews.ro este partener media Alumni Gathering 2018.

Leave a Reply