Industry

Emirates “Summer Smiles in Dubai”

Foto: Emirates

Emirates introduce campania “Summer Smiles in Dubai”. Valabilă între 14 mai-30 septembrie 2011, promoția se adresează familiilor cu copii.

La campanie participă 60 de hoteluri și apartamente din Dubai, tarifele începând de la 160 de euro/adult. Oferta Emirates constă în pachete de minim 3 nopți, pachete care includ: cazare cu mic dejun bufet, transferuri aeroport-hotel-aeroport cu microbuz , asistență la sosire pe aeroportul din Dubai și gratuitate pentru doi copii în vârstă de până la 12 ani care călătoresc alături de 2 adulți plătitori. 

Această gratuitate include: viză gratuită, meet & assist gratuit în aeroportul din Dubai, transferurile de la aeroport la hotel și retur, cazare gratuită în aceeași cameră cu părinții, toate mesele gratuite (în restaurantele indicate de hoteluri), acces gratuit la cele mai importante atracții din Dubai (parcurile acvatice Wild Wadi și Aquavanture, Ski Dubai în Mall of the Emirates, circul și orașul copiilor din Mirdif City Centre, delfinariul de la Creek Golf Club, patinoarul de la Hyatt Regency, Dubai Aquarium și Underwater Zoo, respectiv Sega Republic și patinoarul din Dubai Mall. Totodată, pachetul mai include transport gratuit cu Dubai Metro. 

Pentru un zbor cu Emirates până în Dubai, 2 copii în vârstă de până la 12 ani acompaniați de 2 adulți vor plăti doar jumătate din tariful pentru adulți. Reducerea la transportul aerian se aplică doar pentru destinația Dubai. Gratuitățile pentru serviciile la sol sunt aplicabile tuturor pasagerilor, atât celor cu destinația finală Dubai, cât și celor aflați în tranzit.

 

Leave a Reply