Features

Emirates a lansat aplicatia pentru iPad

alt

Aplicatia, lansata oficial pe 3 aprilie, poate fi descarcata gratuit din App Store. Noi ne-am jucat putin cu ea si ne-a placut. Potrivit Emirates, se lucreaza si la versiunea pentru iPhone si Android.

“Emirates App for iPad” le permite pasagerilor EK sa rezerve zboruri, sa-si aleaga locul in avion si meniul, sa-si verifice rezervarea si contul frequent flyer Emirates Skywards, sa se inscrie pentru a deveni membru Skywards, sa faca check-in online si sa-si descarce cartea de imbarcare direct din aplicatie. De asemenea, boarding pass-ul poate fi trimis pe telefon via SMS sau email. Detalii legate de zbor, produse si servicii sunt salvate in app, astfel ca utilizatorii le pot vedea si offline.

Utilizatorii aplicatiei Emirates pentru iPad pot explora peste 130 de destinatii deservite de compania din Dubai, avand la dispozitie ghiduri rapide de calatorie. Pot afla detaliile care ii intereseaza legate de Emirates, de la sistemul de divertisment la bord si reteaua globala pana la cabinele de dush Shower Spa oferite pasagerilor First Class pe Airbus A380. App-ul le permite pasagerilor First si Business rezervarea transferului cu limuzina acolo unde este disponibil, aducandu-le informatii si despre lounge-urile Emirates din intreaga lume.

Aplicatia cuprinde si rutele pe care Emirates zboara cu A380, dar si optiunea de a vedea toate avioanele EK aflate in zbor, dupa principiul FlightRadar24. In cazul fiecarui zbor care va intereseaza puteti vedea REG-ul avionului (inmatricularea), numarul zborului, altitudinea, timpul estimat al aterizarii, dar si temperatura exterioara in pozitia respectiva sau cat de lunga este ruta urmata.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply