Industry

Emirates a inaugurat un nou lounge

alt

Al 35-lea lounge Emirates dedicat pasagerilor First și Business Class dar și membrilor Skywards Platinum și Gold a fost inaugurat pe aeroportul Malpensa din Milano.

Rezultat al unei investiții de 2.48 milioane de dolari, lounge-ul din aeroportul Malpensa este primul lounge internațional Emirates care beneficiază de noul design de interior. Lounge-ul se află în a treia zonă-satelit a aeroportului milanez, se întinde pe 929 mp și oferă locuri pentru 158 de persoane. Pasagerii Emirates First și Business Class pot beneficia și de serviciul privat cu limuzină și șofer, serviciu extins acum la o rază de 100 km cu plecare de pe aeroportul Malpensa (până acum distanța maximă era de 60 km).

Pe lângă noul lounge din Malpensa, Emirates mai are lounge-uri în aeroporturi din următoarele destinații: Auckland, Bangkok, Beijing, Birmingham, Brisbane, Dubai (6 lounge-uri), Colombo, Delhi, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Manchester, Munchen, Melbourne, Mumbai, New York JFK, Paris CDG, Perth, San Francisco, Singapore, Sydney, Shanghai și Zurich.

alt

Leave a Reply