Business Jets

EBACE: Brabus Private Aviation

alt

Cu ocazia expoziției EBACE 2012 (Geneva, 14-16 mai), Brabus – cunoscutul tuner din lumea auto – s-a lansat și în domeniul aviației.

BRABUS PRIVATE AVIATION oferă modificări exclusive pentru interioarele noilor jet-uri executive, cât și redesignul și customizarea aeronavelor aflate deja în serviciu. În plus, noua divizie a tunerului german oferă scheme cromatice (livery) speciale și servicii de management în aviației croite în jurul preferințelor clientului.  BRABUS PRIVATE AVIATION se concentrează pe bizjet-uri precum cele din seriile Bombardier Global Express și Challenger, respectiv seria Dassault Falcon. De asemenea, pot fi customizate și jet-uri mai mari.

Cu ocazia expoziției EBACE 2012 de la Geneva, BRABUS PRIVATE AVIATION a prezentat liniile de design “ELEGANCE” și “SPORTIVE” prin crearea a două interioare exclusive pentru Bombardier Global Express. Sistemul in-flight entertainemnt le permite pasagerilor să comunice sau să vizioneze filme/asculte muzică pe iPad-uri și iPhone-uri. După aterizare, iPad-urile pot fi folosite pe bancheta limuzinei BRABUS 800 iBusiness, pentru care au fost special adaptate. Cei interesați să afle mai multe informații despre BRABUS PRIVATE AVIATION o pot face la www.brabus-aviation.com

alt

Leave a Reply