Concurs

Doua concursuri: KLM si SkyTeam

By 24-04-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

KLM a lansat un concurs online care pune la încercare imaginaţia participanţilor şi îi premiază cu două bilete în noua clasă World Business, pe o destinaţie intercontinentală. In paralel, si SkyTeam, alianta din care KLM face parte, va provoaca la concurs.

Prin acest concurs, compania KLM îşi doreşte să familiarizeze pasagerii cu noul concept World Business Class a cărei principală caracteristică este scaunul complet rabatabil. Click aici pentru mai multe detalii despre WBC.

Ce a făcut echipa KLM pentru a introduce concursul Flat or Not? 

A montat un astfel de scaun în aeroportul Amsterdam Schiphol în locul unuia obişnuit şi a filmat reacţiile pasagerilor atunci când spătarul scaunului lor se rabata complet. Prima persoană care a rămas aşezată până la capăt a câştigat două bilete KLM World Business Class.

Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga două bilete World Business Class? Parcurgeţi o serie de videoclipuri filmate de echipa KLM în aeroportul Schiphol din Amsterdam şi ghiciţi dacă persoana din imagine va rămâne sau nu aşezată până ce scaunul ajunge la 180 de grade. Concursul este disponibil aici: www.klm.com/flatornot

Concurs SkyTeam Round The World

Participati la concursul organizat de SkyTeam si veti putea sa vizitati pana la 15 destinatii, dar si sa alegeti una dintre experientele National Geographic. Prima etapa a concursului se desfasoara pe pagina de Faceboook SkyTeam si se incheie pe 30 aprilie. A doua faza va avea loc prin intermediului motorului de rezervare SkyTeam RTW de pe skyteam.com in luna mai. Cei doi castigatori vor primi cate un pass SkyTeam Go Round the World care le asigura pana la 15 destinatii pe un singur bilet cu oricare dintre cele 20 de companii membre SkyTeam. Castigatorii pot alege si una din cele 5 expeditii National Geographic in valoare de 5000 de dolari.

Cum participati la prima faza, cea din aprilie? Trebuie sa dati LIKE paginii de Facebook SkyTeam si apoi sa apasati tab-ul Round the World. Ulterior, un app va genera calatoria ideala RTW plecand de la locurile in care prietenii vostri traiesc, respectiv de la pasiunile voastre si lucrurile care va plac. Inainte de a share-ui harta obtinuta cu prietenii pe wall-ul lor, trebuie sa selectati expeditia National Geographic pe care vreti sa o castigati. De asemenea, puteti participa daca rezervati in mai o calatorie RTW pe skyteam.com. Castigatorul concursului desfasurat pe Facebook va fi ales prin tragere la sorti si anuntat pe 15 mai, in timp ce castigatorul de pe site-ul SkyTeam va fi anuntat pe 16 iunie. Succes!

alt

Leave a Reply