Industry

Două premii pentru Qatar Airways

alt

Qatar Airways a primit două distincții pentru “Cel mai bun Business Class din Orientul Mijlociu” cu ocazia a două evenimente desfășurate în Dubai.

La ceremonia regională World Travel Awards care a avut loc în Dubai, Business Class-ul Qatar Airways a fost desemnat, pentru al șaselea an consecutiv, Cel mai bun din Orientul Mijlociu”. Totodată, clasa Business Qatar Airways a primit aceeași distincție din partea revistei Business Traveller Middle East cu ocazia ceremoniei organizate de publicație. Factorii luați în considerare au vizat serviciul on-board, confortul cabinei, serviciile de la sol și oferta de produse din Business Class.

Votanții au apreciat, de asemenea, spațiul de până la 198 cm dintre scaune și faptul că acestea se rabatează complet la orizontală, devenind paturi. În prezent, Qatar Airways are o flotă de 97 de aeronave (bariera celor 100 de avioane va fi depășită în acest an) și zboară către 100 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific, America de Nord și America de Sud. De la începutul lui 2011 Qatar Airways a inaugurat 5 noi destinații internaționale – București, Budapesta, Bruxelles, Stuttgart și Aleppo – alte 10 urmând să fie adăugate rețelei Qatar Airways până la finele anului în curs.  

Leave a Reply