Industry

Două milioane de pasageri pe două rute

alt

Un milion de pasageri au zburat cu compania Wizz Air pe ruta București – Roma Ciampino. Aceeași cifră a fost atinsă și pe ruta București – Londra Luton.

De la inaugurarea operaţiunilor în România, Wizz Air – cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est – a transportat 1 milion de pasageri pe ruta Bucureşti – Roma. Pentru a sărbători acest prag, Roberto Fiorini din Roma, pasagerul cu numărul 1 milion, a fost recompensat vineri, 28 iunie, la poarta de îmbarcare de pe Aeroportul Otopeni cu un voucher de călătorie Wizz Air. Angajat al UniCredit Ţiriac Bank, dl. Fiorini călătoreşte aproape săptămânal în România, în timp ce familia sa locuieşte în Italia. „Folosesc de ceva vreme serviciile Wizz Air pentru călătoriile mele, care vor creşte şi mai mult acum că voi încerca să devin şi pasagerul cu numărul două milioane pe această rută”, a spus Roberto Fiorini.

Pragul de 1 milion a fost atins şi pe ruta Bucureşti – Londra. Pasagerul cu numărul 1 milion este micuţul Patrick Ioan Burlacu, în vârstă de 3 luni, care a fost la primul lui zbor. Tatăl său, Cătălin Burlacu, a declarat: “Locuiesc şi muncesc în Marea Britanie iar Patrick a fost născut acolo, aceasta fiind prima lui călătorie în Bucureşti pentru a-şi cunoaşte bunicii şi restul familiei pe care o are în România. Suntem foarte fericiţi să avem un fiu atât de norocos.”

Daniel de Carvalho a declarat: “Suntem foarte fericiţi să anunţăm două praguri atât de importante în România. Încă o dată acest lucru dovedeşte faptul că Wizz Air este compania aeriană preferată de clienţii români. Transportând 1 milion de pasageri pe două rute în aceeaşi lună demonstrează angajamentul Wizz Air pentru România. Reţeaua noastră de rute aflată în permanentă creştere oferă cele mai bune tarife pentru cele mai populare şi frumoase destinaţii din Europa pentru clienţii noştri, fie că  aceştia călătoresc în vacanţă sau în interes de serviciu. Aşteptăm cu nerabdare să aniversăm praguri similare şi pe cele mai noi rute spre Geneva, Alghero, Girona, Perugia, Tel Aviv şi Dubai”.

Londra Luton şi Roma Ciampino sunt două dintre cele mai populare rute operate de Wizz Air din România. Biletele pentru aceste rute încep de la 129 RON (un singur zbor, cu toate taxele incluse) şi pot fi rezervate pe wizzair.com.

alt

alt

Leave a Reply