Special Offers

Doar astazi: 95 EUR Bucuresti-Amsterdam si retur cu KLM!

Pentru a marca cei 95 de ani impliniti astazi, 7 octombrie, KLM vine cu o promotie la inaltime – Bucuresti-Amsterdam si retur, 95 EUR – dar si cu alte surprize aniversare.

KLM sarbatoreste astazi, 7 octombrie 2014, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriana care opereaza sub acelasi nume inca de la inceput. KLM Romania marcheaza acest moment cu un eveniment organizat in Aeroportul International Henri Coanda, dar si cu o promotie gandita special pentru aceasta zi.

95 de ani de KLM. 95 de euro biletul de avion spre Amsterdam

KLM sarbatoreste 95 de ani de activitate cu o oferta promotionala de 95 de euro pentru zborurile dus-intors pe ruta Bucuresti-Amsterdam. Oferta este valabila doar astazi pentru calatoriile efectuate in perioada 1 noiembrie 2014 – 31 martie 2015, iar rezervarile se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agentiile de turism.

Asia, Africa, America de Sud de la 495 euro

Pe langa oferta aniversara ce include bilete de avion spre Amsterdam la 95 de euro, dus-intors, compania a pregatit si o oferta promotionala valabila doar 3 zile, in perioada 7-9 octombrie, cu destinatii din Asia, Africa si America de Sud.

Cateva exemple de tarife promotionale:

• Beijing, Hong Kong si Shanghai de la 495 euro
• Kuala Lumpur, Singapore si Jakarta de la 595 euro
• Nairobi si Johannesburg de la 595 euro
• Panama, Rio, Sao Paolo, Brasilia de la 695 euro

CERTIFICATE DE ZBOR PENTRU PASAGERI

Astazi, pasagerii celor 3 zboruri operate de KLM pe ruta Bucuresti-Amsterdam vor primi, la imbarcare, un certificat personalizat prin care se atesta ca au sarbatorit cei 95 de ani ai KLM “facand ceea ce compania iubeste cel mai mult – zburand.” De asemenea, pasagerii vor avea ocazia sa faca fotografii aniversare si vor primi mici cadouri din partea companiei.

Despre KLM

KLM a fost fondata in anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriana ce si-a pastrat numele original. In 2004, Air France si KLM au format alianta Air France KLM. Din aceasta alianta a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe doua brand-uri si hub-uri puternice – aeroportul Schiphol din Amsterdam si aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Pastrandu-si identitatea, grupul se concentreaza pe 3 aspecte esentiale: transportul pasagerilor, mentenanta aeronavelor si transportul de marfa.

In Olanda, KLM cuprinde esentialul Grupului KLM, care include KLM Cityhopper, transavia.com si Martinair. KLM isi deserveste destinatiile cu o flota moderna si ofera locuri de munca la 33.000 de oameni din intreaga lume. KLM este o companie de top in industria aviatica. Operatiunile de incredere si produsele orientate catre client sunt rezultatul politicii sale ce sustine inovatia durabila. KLM este membru al aliantei globale SkyTeam, oferind clientilor o retea de zboruri globala. KLM leaga Olanda de fiecare regiune economica importanta a lumii, fiind un factor important in economia tarii.

Despre SkyTeam

SkyTeam este o alianta aeriana internationala care ofera clientilor liniilor aeriene membre acces la o retea extinsa ce cuprinde mai multe destinatii, zboruri mai frecvente si mai multa conectivitate. Pasagerii pot castiga si rascumpara mile din zborurile frecvente prin intermediul retelei SkyTeam. Liniile aeriene din alianta SkyTeam ofera acces clientilor sai la peste 490 de lounge-uri din intreaga lume.

95 header

Leave a Reply