Special Offers

Doar 3 zile: preturi promotionale Air France

alt

După promoția KLM “3 zile, 3 destinații” (16-18.01), este rândul Air France să ne propună, între 23-25 ianuarie, tarife speciale la bilete dus-întors pentru destinatii intercontinentale.

Air France, membru SkyTeam, lansează astăzi o promoție specială pentru 3 destinații intercontinentale, promoție valabilă 3 zile. Astfel, pe 23, 24 și 25 ianuarie puteți achiziționa bilete spre Washington de la 529 EUR biletul dus-întors (cu toate taxele incluse), spre Sao Paulo de la 599 EUR (dus-întors cu toate taxele incluse), dar și o surpriză: o destinație exotică din Caraibe unde turiștii nu au nevoie de pașaport, putând intra doar pe baza buletinului.

Este vorba despre insula Guadelupa din Caraibe cu plaje superbe, peisaj variat și cu multe activități acvatice, inclusiv snorkeling și diving. Guadelupa este un departament de peste mări al Franței (DOM), fiind considerată o regiune a Franței și prin urmare, parte a Uniunii Europene, motiv pentru care puteți intra în Guadelupa doar cu buletinul. Prețul promoțional spre cel mai mare oraș al insulei, Pointe-a-Pitre, pleacă de la 559 EUR, bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Perioada de călătorie diferă în funcție de destinație:
 
Washington: între 23 ianuarie – 14 mai 2014
Sao Paulo: între 23 ianuarie – 23 mai 2014
Pointe-a-Pitre: între 23 ianuarie – 19 iunie 2014
 
Rezervările pot fi făcute pe www.airfrance.ro sau la agențiile de turism partenere.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply