Industry

Din octombrie, Oradea – Londra Stansted cu Ryanair

Noua ruta a fost anuntata astazi in cadrul unei conferinte de presa. Zborurile vor fi operate de 3 ori / saptamana, orarul urmand sa fie comunicat in curand.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE: “Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi disponibil pentru rezervări în scurt timp. Clienții transilvăneni și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife mai mici atunci când își fac rezervările în avans pentru vacanțele de vară sau iarnă, pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zborurile la tarif redus din sau către Oradea.

Pentru a sărbători noua noastră rută din Oradea către Londra Stansted, scoatem la vânzare locuri la tarif promoțional, din Oradea, către Barcelona și Milano de la 14.99 EUR pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni, 27 februarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.” Foto.

Leave a Reply