Industry

Din 2 aprilie 2019, Cluj – Londra Southend cu Ryanair de 3 ori / saptamana

Ryanair a anunțat astăzi, 13 iunie, prima sa rută din Cluj, al 5-lea său aeroport din România, cu un zbor către Londra Southend (SEN) care va fi operat de 3 ori pe saptamana din 2 aprilie 2019.

FR2698 Londra – Cluj-Napoca 07:00 – 11:40 / marti, joi
FR2699 Cluj-Napoca – Londra 12:05 – 12:45 / marti, joi

FR2698 Londra – Cluj-Napoca 08:00 – 12:40 / duminica
FR2699 Cluj-Napoca – Londra 13:-05 – 13:45 / duminica

Aeroportul Southend se afla la 60 km de Londra, iar Ryanair va baza 3 Boeing-uri 737-800 aici. Ryanair opereaza deja zboruri de pe aeroporturile Stansted, Luton si Gatwick. Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care include:

  • Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă mai mică de 25€ pentru un bagaj de 20kg
  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie
  • Ryanair Transfers – opțiuni lărgite de transport terestru cu noul partener Car Trawler
  • Promisiunea punctualității – 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp
  • Promisiunea de preț – găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair

Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru Vara 2019. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 15 iunie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, Viorel Federiga, a declarat: „Aeroportul Internaţional Cluj, primul aeroport regional din România, felicită operatorul aerian Ryanair pentru anunţul startului zborurilor spre Cluj-Napoca. Aceasta va reprezenta o bună oportunitate pentru toţi pasagerii din Transilvania şi un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului.”

David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a precizat: „Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută.”

Leave a Reply