Industry

Din 6 martie 2018, Premium Economy pe zborurile lung-curier Austrian Airlines

Austrian Airlines – membru Star Alliance – a anuntat ca biletele pentru noua cabina Premium Economy pot fi rezervate pentru zboruri din 6 martie 2018.

Spre exemplu, un zbor Viena-Bangkok si retur in Premium Economy pleaca de la 839 EUR, cu taxe incluse. Tot astazi, primul Boeing 767 Austrian Airlines a intrat in hangar pentru a fi echipat cu Premium Economy, clasa despre care am mai vorbit in toamna anului trecut. Cele 11 aeronave lung-curier Austrian vor primi treptat noua cabina, urmand ca aceasta sa fie prezenta si pe al 12-lea avion lung-curier. Este vorba despre al 6-lea 777-200ER, care va intra in flota Austrian in primavara anului viitor.

Boeing-urile 767 vor primi 18 locuri la Premium Economy, in timp ce Boeing-urile 777 vor oferi 24. Astfel, numarul locurilor dintr-un 767 va scadea cu 3-4 locuri pana la 211, respectiv de la 308 la 302 pe Boeing 777. Investitia totala in noua clasa Premium Economy se va ridica la aproximativ 15 milioane de euro.

Scaunele Premium Economy ofera un seat pitch de 97 cm si sunt produse de ZIM. Fiecare pasager dispune de suport pentru picioare, cotiera centrala cu masuta pliabila, cotiera personala, priza si port USB. Pasagerii Premium Economy au dreptul la doua bagaje de cala a cate 23 kg incluse in pretul biletului si primesc o bautura de bun venit la bord, dar si un amenity kit cu diferite accesorii de calatorie. In Premium Economy, ecranele touch ale sistemului de divertisment la bord (IFE) au o diagonala de 12 inci.

Leave a Reply