Industry

Din 23 martie 2016, Târgu Mureş – Karlsruhe/Baden-Baden cu Wizz Air

Noua rută Wizz Air este cea de-a patra cursă low–cost între Târgu Mureş şi Germania după Dortmund, Frankfurt Hahn şi München-Memmingen.

Cursa va avea prima plecare pe 23 martie, miercuri, urmând ca apoi să fie operata în fiecare luni şi vineri. Biletele pentru noua rută încep de la 109 lei / segment (cu taxe incluse) şi sunt disponibile pe wizzair.com. Baden-Baden, oraşul balnear din sud-estul Germaniei aşezat aproape de graniţa cu Franţa şi Elveţia, este o destinaţie populară atât pentru complexurile sale cu izvoare termale, cât şi pentru parcul său tematic Europa-Park, al doilea ca popularitate din Europa.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air a declarat: “Odată cu lansarea noii rute între Tîrgu Mureș și Karlsruhe/Baden-Baden oferim zboruri către 4 aeroporturi din Germania de la baza din Târgu Mureș. Clienții noștri se pot bucura de tarife scăzute și de servicii de calitate oferite de echipajele noastre române în fiecare zi. Pagina noastră de Internet și aplicațiile pentru smartphone sunt cele mai bune metode pentru a rezerva rapid un loc cu tarif mic și pentru a selecta alte servicii dorite, pentru un plus de confort. Suntem nerăbdători să le urăm bun venit multor noi vizitatori în România și să transportăm mai mulți călători români în interes de afaceri sau pentru relaxare, cu aeronavele noastre moderne A320.”

Primul A321 Wizz Air (HA-LXA) si-a primit motoarele.

Leave a Reply