Industry

Din 22 noiembrie, Bucuresti – Targu Mures cu TAROM

TAROM anunta a 6-a ruta interna deschisa in 2018: este vorba despre Bucuresti – Targu Mures. Zborurile vor fi operate cu ATR 42 de doua ori / saptamana.

Cursele vor fi operate în perioada 22 noiembrie-23 decembrie 2018, respectiv 6 ianuarie-28 martie 2019 după urmatorul orar. Biletele dus-intors pleaca de la 86 EUR.

RO729 Bucuresti – Târgu Mureș 21:20 – 22:30 / joi, vineri – duminica, luni
RO730 Târgu Mureș – Bucuresti 05:40 – 06:50 / joi, vineri – duminica, luni

Târgu Mureș este a doua destinație din Transilvania deschisă de TAROM, după inaugurarea rutei București – Sibiu în 2018. “TAROM se dezvoltă într-un ritm constant și sustenabil, iar dovadă stau cele 14 rute noi deschise în acest an. Compania națională își continuă misiunea începută în Centenarul României, de a uni românii de pretutindeni. Derulăm o investiție de încredere în Târgu Mureș”, a subliniat Directorul General TAROM, Werner Wolff.

„Din punctul nostru de vedere, parteneriatul cu TAROM ofertă o nouă oportunitate de a aduce oamenii alături de cei dragi, indiferent daca sunt în țară sau străinătate. Avem convingerea că pasagerii nostri vor fi multumiți de un alt nivel al serviciilor și vor avea o poartă larg deschisă către lume”, a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului Internațional Târgu Mureș. Foto: Rares Mandu.

Leave a Reply