Industry

Din 2 ianuarie, Varsovia – Chisinau cu LOT Polish Airlines

In orarul de iarna, ruta este operata de 4 ori / saptamana cu aeronave Bombardier Q400. Din orarul de vara, ruta va fi operata zilnic.

LOT Polish Airlines zboara la Chișinău de 4 ori pe săptămână cu avioane Bombardier Q400. Decolarea catre Varșovia este programată la orele 14:40 luni si vineri. În zilele de marți și sâmbăta, decolarea de la Chișinău este programata la 17:55. Prima aeronava LOT de la Varșovia la Chișinău a operat zborul inaugural pe 2 ianuarie. La bord, pasagerilor li s-a servit șampanie și li s-a transmis un anunț special pentru a marca deschiderea rutei.

Legătura dintre Varșovia și capitala Republicii Moldova a revenit acum in reteaua curselor regulate LOT si oferă pasagerilor acces la numeroase zboruri catre aproape 60 de destinatii cu plecare din Varsovia: Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg. In aeroportul Chopin din Varșovia, LOT oferă timp de conexiune catre destinatiile europene de minimum 35 de minute. Prin intermediul singurului zbor intre Varsovia si Republica Moldova, pasagerilor moldoveni le este oferit un numar mai mare de posibilitati de a calatori catre numeroase destinatii din Europa si din întreaga lume.

Noul hub LOT din aeroportul Chopin, Varsovia.

“Suntem incantati sa le uram bun venit pasagerilor care călătoresc din Chișinău la bordul aeronavelor noastre. Zborul LOT relansat Chisinau – Varșovia oferă transferuri foarte convenabile in aeroportul Chopin (WAW) nu numai clienților actuali LOT, dar si celor care inca nu au zburat cu noi. Știm că pasagerii sunt obositi de aeroporturile mari și supraaglomerate din Europa de Vest, de aceea le oferim cea mai bună alternativă. Un timp de conexiune de numai o ora si jumatate, perfect pentru a va relaxa între zboruri pe drumul de la Chișinău catre 3 destinatii din America de Nord, demonstrează că aeroportul Chopin este acum punctul de conexiune cel mai eficient din această parte a lumii. Noi credem că pasagerii se vor îndragosti de serviciile noastre și astfel vom deveni prima companie aeriană pe care o vor alege atunci cand calatoresc din Chișinău”, a afirmat Marcin Celejewski, CEO-ul LOT.

In tranzit prin aeroportul Chopin, Varsovia (WAW).

LOT este singura companie aeriană care operează din Varșovia oferind 3 clase de servicii pe zborurile catre destinatiile europene, adaptate la nevoile și așteptările diferitelor grupuri de pasageri. LOT Business Class înseamnă prioritate in aeroport, acces la lounge-ul Business Class, servicii personalizate, meniu gourmet și băuturi servite in vase de porțelan, precum și un loc liber langa pasagerii Business pentru confortul acestora. LOT Premium Economy Class ofera prioritate la check-in și la îmbarcare, un meniu bogat, inclusiv in privinta băuturilor la bord, precum și un loc în partea din față a cabinei. LOT Economy oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare gratuite și o gamă largă de produse alimentare proaspete și băuturi ce pot fi cumparate la bord.

Chișinău este una dintre primele destinatii deschise de LOT după finalizarea cu succes a procesului de restructurare. Alaturi de Chișinău, LOT a deschis si alte rute de interes: Barcelona, Zurich, Yerevan, Belgrad, Zagreb, Dusseldorf și Belgrad.
Biletele pentru zborurile catre noile conexiuni din Europa și din intreaga lume sunt deja disponibile pe lot.com, prin aplicatia de mobil, Centrul de Contact LOT și prin alte canale de vânzare. De la sfarsitul lunii martie, LOT va zbura si la Cluj.

Leave a Reply