Industry

Din 2 decembrie, Bucuresti – Milano cu Ryanair de la 9,99 EUR / segment

By 02-09-2015 2 Comments

Ryanair a anuntat astazi, 2 septembrie, o nouta ruta de iarna: din 2 decembrie, București – Milano Malpensa, cu o frecvență de patru zboruri / saptamana.

Biletele pentru noua rută București – Milano Malpensa pot fi achiziționate la prețuri promoționale începând cu 9,99 EUR / segment, pentru călătorii în decembrie 2015 – ianuarie 2016. Acestea pot fi rezervate direct de pe site-ul ryanair.com începând de astăzi, până joi (3 septembrie), la miezul nopții. Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat: “Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea noii sale rute de iarnă din București către/dinspre Milano Malpensa și pentru care se pot face rezervări la prețuri promoționale pe www.ryanair.com începând de astăzi. Din 2 decembrie 2015, zborurile vor fi operate de 4 ori / saptamana.

România este piața cu o creștere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureștiul cu orașele importante din Europa. Suntem fericiți să îl conectăm în această iarnă cu cea de-a patra destinație din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo și Bologna. Pasagerii Români aleg deja Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”

Leave a Reply