Industry

Din 19 ianuarie, Larnaca – Atena si Larnaca – Salonic cu Blue Air

Blue Air anunta introducerea a doua noi curse regulate din 19 ianuarie 2015: Larnaca – Atena (zilnic), respectiv Larnaca – Salonic de 3 ori pe saptamana.

Anuntul Blue Air vine la cateva zile dupa falimentul Cyprus Airways. Biletele sunt acum disponibile la tarife ce pleaca de la 32,90 euro/segment (taxe incluse) pentru zborurile cu plecare din Larnaca, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro/segment (taxe incluse), iar cele cu plecare din Salonic se pot achizitiona de la 29,90 euro/segment (taxe incluse).

“Aceste doua noi rute inaugureaza a doua baza operationala externa a Blue Air, dupa ce anul trecut am inaugurat baza operationala din Italia, respectiv Torino (Caselle). Baza din Larnaca vine ca o completare atat pentru cursa Bucuresti – Larnaca, insa si ca o solutie pentru pasagerii care foloseau aceste doua rute operate de Cyprus Airways”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Screen Shot 2015-01-12 at 5.27.02 PM

Leave a Reply