Industry

Din 19 decembrie, Cluj – Dubai cu Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi o nouă rută de la baza sa din Cluj-Napoca.

Începând din 19 decembrie, WIZZ va opera două zboruri pe săptămână – marțea și sâmbăta – din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei (preț pe segment, cu toate taxele, cheltuielile obligatorii și un bagaj de cabină mic incluse). Cu acest nou serviciu, WIZZ oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări de pe 8 aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Din Bucuresti, Wizz Air zboara spre Dubai din 29 octombrie 2013. Programul de zbor, conform Airline Route, este urmatorul (ore locale):

W63485 CLJ 1405 – 2120 DWC 320 / marti, sambata
W63486 DWC 2155 – 0130+1 CLJ 320 / marti, sambata

Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute WIZZ. Foto: Ovidiu Veres.

VIDEO / 11 ani de Wizz Air, clipul oficial.
Website-ul Wizz, optimizat pentru dispozitive mobile.
Roadshow la Bucuresti: Wizz Air Career Pilot Program.
Airbus A321, biletul de intrare Wizz Air in Rusia.
VIDEO / 11 ani de Wizz Air si o petrecere la inaltime.

Leave a Reply