Industry

Din 16 decembrie, Cluj-Napoca – Birmingham cu Wizz Air

Anuntata astazi, noua ruta CLJ – BHX va fi operata de doua ori / saptamana, in fiecare miercuri si duminica. Biletele pleaca de la 99 lei / segment.

Noua ruta ridica la 14 numarul rutelor deschise anul acesta de Wizz Air din Marea Britanie: din Londra Luton spre Larnaca, Tirtana, Tallinn, Bratislava, Lviv, Atena, Keflavik, Eilat, Grenoble, Verona, Bari si Tromso, respectiv Doncaster Sheffield – Debrecen. Orarul de zbor va fi urmatorul (ore locale):

W6 3315 Cluj – Birmingham 06:05 – 07:10 / miercuri, duminica
W6 3316 Birmingham – Cluj 07:40 – 12:40 / miercuri, duminica

Birmingham este al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie, ce încântă turiștii atât cu arhitectura sa istorică de patrimoniu, cât și cu cea modernă. Regiunea West Midlands are nenumărate locuri care merită vizitate de către turiști cum ar fi grădina botanică sau muzeul și galeria de artă din Birmingham. Wizz Air continuă să stimuleze relații de afaceri și să dezvolte industria de turism dintre România și Marea Britanie, prin extinderea ofertei și lansarea mai multor frecvențe pe săptămână pe rutele existente, dar și prin introducerea a noi servicii și oferirea celor mai mici prețuri. În prezent, compania operează de pe 10 aeroporturi din România spre Anglia, iar Londra Luton este una dintre cele mai populare destinații în rândul pasagerilor. În total, în fiecare săptămână, nu mai puțin de 136 de frecvențe de zbor leagă cele două țări, la prețuri ce încep de la 99 de lei / segment.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar), declară: „Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la Cluj spre Birmingham, unul dintre centrele de afaceri importante din Marea Britanie, dar și un oraș cu o arhitectură aparte și posibilități multiple de a-ți petrece timpul liber. În plus, ne bucurăm că am adăugat cea de-a treia destinație spre Marea Britanie de pe aeroportul din Cluj, ceea ce denotă angajamentul pe care ni-l luăm față de pasagerii noștri de a dezvolta din ce mai mult rețeaua WIZZ locală, dar și deschiderea față de piața din Marea Britanie. Din România, oferim zboruri din 10 orașe spre patru aeroporturi din Anglia cu mai mult de 130 de conexiuni WIZZ pe săptămână între cele două țări. Echipajul de zbor este gata în orice moment din zi să îi întâmpine pe pasageri la bord cu un zâmbet și cu cele mai bune servicii.”

Leave a Reply