Industry

Destinații exotice pentru pasagerii BA

alt

Pasagerii British Airways care au profitat de promoția companiei desfășurată în ianuarie au preferat destinațiile exotice, frecventate de celebrități.

Fotografiile publicate pe rețelele sociale de celebrități în perioada Crăciunului și a Anului Nou au făcut ca numeroși pasageri British Airways să se îndrepte spre aceleași destinații exotice. Spre exemplu, rezervările pe zborurile BA către Caraibe – Barbados și Santa Lucia – în perioada vacanței de iarnă au crescut cu 130% față de ianuarie 2012. În această iarnă Barbados a fost preferat de Rihanna, Simon Cowell, Coleen Rooney și Olly Murs, în timp ce pentru St. Lucia au optat Kim Kardashian, Kanye West și Gwyneth Paltrow. Puerto Rico a fost preferat de Alexa Chung, Pixie Geldof și Nick Grimshaw, Mexic dovedindu-se popular pentru vedete ca Jennifer Aniston, Emily Blunt și Jessica Alba.

British Airways a înregistrat o creștere de 100% față de perioada similară de anul trecut și la rezervările către Hawaii. O destinație preferată de Katy Perry, Steven Tyler, Jude Law și chiar Barack Obama, toți petrecându-și vacanța de iarnă pe insule. Alte destinații de top pentru vedete au fost Dubai – preferat de Rita Ora, Denise van Outen și Nell McAndrew – respectiv Australia, unde s-au relaxat Leonardo DiCaprio, Mariah Carey, Kylie Minogue și Nicole Kidman.

alt

Leave a Reply