Features

Dacii, prezenti in aeroportul Henri Coanda

alt


Joi, 28 august, la ora 11:00, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti va organiza in în sala de expoziţii a Aeroportului Internaţional Henri Coandă evenimentul “ORIGINI”.

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Asociaţia Identitate Culturală Contemporană, va aduce în atenţia pasagerilor o expoziţie de fotografii cu tema “Simboluri culturale identitare ale României. Statui antice de daci din muzeele lumii”. Statuile în mărime naturală şi busturile realizate din materiale nobile care amintesc de vitejia bravului popor si care pot fi întâlnite la Roma, Florenţa, Copenhaga, New York ori Ierusalim vor fi expuse, pe suport fotografic, în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Pe parcursul zilei, vizitatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje istorice ale civilizaţiei dacice, interpretate într-o manieră neconvenţională de actori profesionişti, vor viziona colaje din filme şi documentare istorice şi vor putea participa la o tombolă cu premii. Un interesant exerciţiu de cultură şi identitate românească. Revenim maine, pe pagina Aeronews de Facebook, cu mai multe fotografii.

alt

Leave a Reply