Industry

Cum sărbătorește Lufthansa Oktoberfest

By 03-09-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Anul acesta, celebrul festival al berii Oktoberfest va avea loc între 21 septembrie și 6 octombrie la Munchen. Iată ce va face Lufthansa pentru a marca, așa cum se cuvine, evenimentul.

Între 18-30 septembrie 10 stewardese și doi însoțitori de zbor LH vor fi îmbrăcați în costumul tradițional bavarez pe zborurile care pleacă din Munchen spre America de Nord (Washington DC și Chicago), respectiv Japonia (Tokyo). În plus, în lunile septembrie și octombrie pasagerii Business Class pe toate zborurile lung-curier ce decolează din Munchen, Frankfurt și Dusseldorf vor fi serviți cu delicatese bavareze. Totodată, ei vor avea la dispoziție și un canal audio consacrat muzicii din Bavaria.

Lufthansa va marca Oktoberfest și la sol. Astfel, pe întreaga durată a festivalului angajații LH ai aeroportului din Munchen vor putea purta propriile costume tradiționale bavareze în timpul programului. Trebuie precizat că acțiunea Lufthansa nu este doar una de PR, ci o tradiție apreciată în rândul pasagerilor. Compania aeriana germana, membru Star Alliance, sărbătorește de mai bine de 50 de ani Oktoberfest prin acțiuni dedicate.

Click aici pentru promotia Lufthansa America de Nord: New York, Washington si Toronto de la 609 EUR!

alt

Leave a Reply